Nieuws

Beste ouders, we merken dat het enthousiasme voor de scouts enorm blijft stijgen. Als vincies en scouts maakt het ons enorm blij en moedigen we dit zeker aan! Deze trend zien we ook binnen onze scouts, voornamelijk in onze jongste takken.

Dag ouders en vincies, 

Aangezien ons techniekenweekend dit jaar een zeer natte editie zal worden is de planning aangepast. De aangepaste planning gaat als volgt: 

Zaterdag 2 maart verblijden de Vincies u weer met net iets meer dan hun aanwezigheid alleen: een lekkere kaasmenu en heerlijke wijnen, ook de liefhebbers van fricandon met kriekjes zullen aan hun trekken komen.

Op 15 december gaat onze jaarlijkse wintermarkt door van 19u tot 21u aan ons vinciepaviljoen. Ook dit jaar nodigen wij vincies, oud-vincies en ouders graag uit om met veel vinciegezelligheid de eindejaarsperiode goed in te zetten.

Vandaag bedankten we onze vzw voor al het werk dat ze voor de Vincies doen. We trakteerden hen op een lekkere brunch en gaven hen een gloednieuwe vzw t-shirt!

Dag vincies, ouders, familie, vrienden en kennissen. Tijdens het weekend van 17 en 18 november zal onze jaarlijkse bloemetjesverkoop weer doorgaan.

Zondag 2 september is het zo ver. De vakantie loopt op z'n einde en dat is voor ons goed nieuws. Dit wilt zeggen dat het nieuwe scoutsjaar eindelijk van start gaat, joepie!

De inschrijvingen voor onze Vincie BBQ zijn weer geopend!

Meer info is te verkrijgen in het tabblad 'BBQ' in de menubalk. 

Alvast bedankt! 

Vanaf dit jaar is het de bedoeling dat alle huidige leden zich via onze site herinschrijven voor het scoutsjaa

AAN ONZE OUD-LEIDING: We hebben gemerkt dat onze oud-leidingslijsten niet meer volledig up-to-date zijn...

Pagina's

Subscribe to Nieuws