Nieuws

Beste ouders en sympathisanten

Net zoals elk jaar zoeken we helpende handen die ons tijdens de opbouw en gedurende de BBQ zelf willen ondersteunen.

Vanaf vandaag zijn de inschrijvingen voor de nieuwe leden geopend. Was je dochter nog geen lid van de Vincies in 2018-2019, maar is ze niet te houden van enthousiasme? Schrijf ze dan snel in op de website.

Beste ouders, we merken dat het enthousiasme voor de scouts enorm blijft stijgen. Als vincies en scouts maakt het ons enorm blij en moedigen we dit zeker aan! Deze trend zien we ook binnen onze scouts, voornamelijk in onze jongste takken.

Dag ouders en vincies, 

Aangezien ons techniekenweekend dit jaar een zeer natte editie zal worden is de planning aangepast. De aangepaste planning gaat als volgt: 

Zaterdag 2 maart verblijden de Vincies u weer met net iets meer dan hun aanwezigheid alleen: een lekkere kaasmenu en heerlijke wijnen, ook de liefhebbers van fricandon met kriekjes zullen aan hun trekken komen.

Op 15 december gaat onze jaarlijkse wintermarkt door van 19u tot 21u aan ons vinciepaviljoen. Ook dit jaar nodigen wij vincies, oud-vincies en ouders graag uit om met veel vinciegezelligheid de eindejaarsperiode goed in te zetten.

Vandaag bedankten we onze vzw voor al het werk dat ze voor de Vincies doen. We trakteerden hen op een lekkere brunch en gaven hen een gloednieuwe vzw t-shirt!

Dag vincies, ouders, familie, vrienden en kennissen. Tijdens het weekend van 17 en 18 november zal onze jaarlijkse bloemetjesverkoop weer doorgaan.

Zondag 2 september is het zo ver. De vakantie loopt op z'n einde en dat is voor ons goed nieuws. Dit wilt zeggen dat het nieuwe scoutsjaar eindelijk van start gaat, joepie!

De inschrijvingen voor onze Vincie BBQ zijn weer geopend!

Meer info is te verkrijgen in het tabblad 'BBQ' in de menubalk. 

Alvast bedankt! 

Pagina's

Subscribe to Nieuws