(Her)inschrijvingen 2022-2023

Beste ouder(s) en leden

Om ook volgend jaar vinciepret voor alle huidige leden te kunnen garanderen, is het belangrijk hen opnieuw in te schrijven.
Dit kan vanaf vrijdag 1 juli om 10u via het tabblad 'herinschrijving' bovenaan het menu van onze website. Hier staat volledig uitgelegd hoe de herinschrijving in zijn werk gaat.
Gelieve dit ten laatste 13 juli te doen. Geen schrik, huidige leden hebben sowieso ook komend scoutsjaar een plaatsje in de vincies!
Indien er vragen zijn, aarzel niet ons te contacteren via het e-mailadres vinciegroepsleiding@gmail.com. Indien uw dochter stopt vragen we dit ook kort te melden via voorgaand mailadres.

Herbekijk zeker de gegevens van u en uw dochter(s) op het profiel in de groepsadministratie. Pas deze aan indien nodig en controleer ook de individuele steekkaart.

Voor nieuwe leden gaan de inschrijvingen open op zondag 14 augustus om 10u. Dit gebeurt ook via de site langs het tabblad 'nieuwe leden'. Let op, voor sommige takken werken we met een ledenstop en worden er op dit moment geen nieuwe leden toegelaten. Lees dus goed de beschrijving bovenaan het inschrijvingsformulier. De inschrijvingen voor nieuwe leden sluit op 31 augustus.

Een ongelofelijke zomer gewenst en hopelijk tot op kamp!