Aanmeldingsformulier nieuwe leden

Waarschuwingsbericht

Submissions for this form are closed.

--- Het aanmeldformulier is gesloten, bij interesse in de vincies, contacteer ons via vinciegroepsleiding@gmail.com ---

Bij de start van een nieuw scoutsjaar verwelkomen we graag nieuwe leden. Indien uw dochter interesse heeft in de Vincies, kan u haar aanmelden via onderstaand formulier. Het aanmeldingsformulier voor nieuwe leden gaat open op 1/08/22 om 10u. Dit formulier sluit weer op 31/08/22. Ten laatste 4/09/22 krijgt u bevestigen of uw dochter al dan niet lid kan worden bij de Vincies. Opgelet: om de kwaliteit van onze werking te kunnen garanderen werken wij voor enkele geboortejaren met een ledenstop. Op dit moment zijn dit geboortejaren 2011 en 2012 . Leden van dit geboortejaar inschrijven is dus niet mogelijk.

Na bevestiging is de inschrijvingen officieel wanneer het lidgeld betaald is. Dit is nodig om leden te verzekeren. Het lidgeld bedraagt €40 en dient gestort te worden naar BE42737047928854 met als mededeling de naam en geboortedatum van het lid.

Is dit bedrag eerder moeilijk te betalen, dan is er altijd de mogelijkheid tot verminderd lidgeld. Vraag hier indien nodig zeker naar bij de groepsleiding.

Bij vragen kan u steeds terecht bij vinciegroepsleiding@gmail.com .