Herinschrijving

Waarschuwingsbericht

Submissions for this form are closed.

Beste ouder(s)

Het is cruciaal dat alle
huidige leden zich via deze weg herinschrijven voor het scoutsjaar 2022-2023. Dit wil zeggen dat dit formulier enkel kan ingevuld worden door leden die reeds lid waren bij ons in het scoutsjaar 2021-2022.

U heeft tijd t.e.m. 13 augustus 2022 om 10u om uw dochter opnieuw in te schrijven.

Er wordt geen bevestigingsmail verstuurd voor je inschrijving. Wanneer de form is ingevuld en we je lidgeld hebben ontvangen, ben je ingeschreven bij de Vincies. De deadline voor het lidgeld is 20 augustus en wordt gestort naar BE42 737047928854 met vermelding van naam en geboortedatum lid.

Het is noodzakelijk om uw dochter in te schrijven voor verzekeringen, maar dit geeft ons ook de mogelijkheid om het nodige spel- en scoutsmateriaal te voorzien. Het lidgeld bedraagt €40. Mocht het moeilijk zijn om dit te betalen, biedt de (groeps)leiding steeds een luisterend oor om in alle vertrouwen naar een oplossing te zoeken. Er bestaat een Fonds op Maat van Scouts & Gidsen waarmee we jullie zeker verder kunnen helpen.

Aan leden die onze scouts zouden willen verlaten, vragen we dit kort te melden aan de groepsleiding (vinciegroepsleiding@gmail.com).
Voor nieuwe leden gaan de inschrijvingen open op 14 augustus om 10u. Let wel op, bij sommige jaren kunnen er geen nieuwe leden aansluiten wegens de ledenstop.

Meer uitleg over de ledenstop vind je in dit bestand.