Herinschrijving

Het is cruciaal dat alle huidige leden zich via deze weg herinschrijven voor het scoutsjaar 2019-2020. Dit wil zeggen dat dit formulier enkel kan ingevuld worden door leden die reeds lid waren bij ons in het scoutsjaar 2018-2019.

U heeft tijd t.e.m. 14 augustus 2019 om uw dochter opnieuw in te schrijven.

Er wordt geen bevestigingsmail verstuurd voor je inschrijving. Wanneer we je lidgeld hebben ontvangen, ben je ingeschreven bij de Vincies. De deadline voor het lidgeld is 20 augustus.

Het is noodzakelijk om uw dochter in te schrijven voor verzekeringen, maar dit geeft ons ook de mogelijkheid om het nodige spel- en scoutsmateriaal te voorzien. Het lidgeld bedraagt €40. Moest dit een probleem zijn om dit te betalen, biedt de (groeps)leiding steeds een luisterend oor om in alle vertrouwen naar een oplossing te zoeken. Er bestaat een Fonds op Maat van Scouts & Gidsen, dus we kunnen jullie zeker verder helpen.

Aan leden die onze scouts zouden willen verlaten, vragen we dit kort te melden aan de groepsleiding (vinciegroepsleiding@gmail.com).

Meer uitleg over de veranderingen vind je in dit bestand.

In welke tak uw dochter zal zitten in het scoutsjaar 2019 - 2020.
Ga naar volgende site: https://groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be Als je nog geen account hebt, moet je een account aanmaken. Meld je aan, in naam van je dochter uiteraard. Klik rechtsbovenaan op de naam van je dochter. Nu kom je op een pagina waar je kan kiezen tussen drie bladen: Contactgegevens, Individuele steekkaart en Wachtwoord. Kies "Individuele steekkaart". Lees de steekkaart na, vul waar nodig aan en druk op "Opslaan en goedkeuren".
De laatste stap in de herinschrijving is de betaling van het lidgeld. Dit jaar bedraagt het lidgeld 40 euro. We zouden u willen vragen om het passende bedrag over te schrijven op rekeningnummer BE42 7370 4792 8854 van Scouts & Gidsen Vlaanderen Sint-Vincentius Groepskas (Pijkedreef 100, 9100 Sint-Niklaas) met daarbij de vermelding van de naam van uw dochter(s) en de geboortedatum + adres.
CAPTCHA
Dit veld is om te testen of je een machine of persoon bent om spamberichten te voorkomen.