BLOEMEKESVERKOOP 2.0

Beste ouders, Vincies en sympathisanten

Onder het motto 'tweede keer goede keer', presenteren de Vincies: DE BLOEMEKESVERKOOP 2.O. JIPPIE! 

In november gooide, voor de verandering, niet corona maar wel de gouverneur van Oost-Vlaanderen roet in het eten. Toch zouden wij alsnog naar jaarlijkse traditie jullie huiskamers willen opfleuren!
Daarom hebben we besloten PAASBLOEMEN (Carltons) te verkopen. Aangezien deur aan deur verkopen zo pré Corona is, hoppen ook wij op de trein van het online verkopen!  Via dit formulier kan u de bloemetjes bestellen voor slechts €4/stuk: 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdvbnynjEBRV64Dl4UlIerqGZn_mxfidLL5B7GO5havac1yTA/viewform?usp=sf_link Bovenaan het formulier ziet u alle informatie die u nodig heeft. De bloemen kunnen op voorhand besteld en op 27 en 28 maart corona-proof afgehaald worden aan ons lokaal tussen 10u en 16u30. Daar kunnen de bloemen betaald worden met cash of de bancontact app.
AANDACHT:  We vragen om niet met de auto de Pijkedreef in te rijden, maar enkel te voet of met de fiets naar het lokaal te komen. Kom alleen je bloemen afhalen! Bij het afhalen van de bloemen vragen we om ten allen tijden om mondmasker op te houden. Er zullen telkens slechts 4 mensen het afhaalgedeelte mogen betreden.

Opgelet: de verkoop van de bloemen sluit op 4 maart om middernacht. Bestel dus als de wiedeweerga jouw paasbloemetjes!!  We zouden het super hard appreciëren moesten jullie de link verspreiden onder zoveel mogelijk vrienden en familie. We kunnen dit jaar niet fysiek onze charmes en schattige gezichten in de strijd gooien, dus rekenen we extra hard op het Vincie-gevoel en uw charmes.  Gebruik dus in tijden van corona jullie netwerk zodat we ons door de bloemetjesverkoop verbonden voelen!  Dikke merci alvast! 

Groetjes
De Vincie(groeps)leiding