Jeugdwerk on hold tot 13/12/2020

Allerbeste Vincies, ouders en sympathisanten, 

Zoals jullie allemaal weten, blijven de corona-cijfers oplopen en wordt ons gevraagd om onze contacten te beperken. Voor de +12 werd vorige week de keuze reeds van hogerop genomen om de scouts-activiteiten stop te zetten, deze week trekken wij ook die regeling door naar de -12 jarigen.

We zijn ons er van bewust dat de beslissing die we maken er eentje is die sommige Vincie-hartjes zal breken, toch lijkt het voor ons de enige oplossing om zo bij te dragen aan de strijd tegen het coronavirus. Om de veiligheid van zowel de leden als de leiding en hun naasten te verzekeren, hebben wij intern besloten de werking stil te leggen voor alle leeftijden. Dit wilt dus zeggen, geen scouts meer op zondag. Het was wikken en wegen, maar we merkten dat het verder laten doorgaan van de zondag vergaderingen voor de -12 jarigen niet meer strookte met ons solidariteitsgevoel voor de zorg en de risico-patiënten. Hopelijk kunnen we rekenen op jullie begrip. 

Voorlopig leggen we de werking stil tot 13/12/2020 en pakken we daarna weer de draad op met avondvergaderingen, indien de maatregelen dit toelaten.  Wees gerust, we zijn bereid de Vincie-spirit er in te houden en hopen de koude en regenachtige herfst-zondagmiddagen op te fleuren met enkele online activiteiten. Meer info over deze activiteiten zullen jullie krijgen via de leiding van uw dochter(s). 

Liefste allen, hou de moed er in! Praat met elkaar, pak uw knuffelcontact eens goed vast en blijf vooral lachen: het is samen dat we deze moeilijke periode van donkere dagen en weinig contacten door gaan komen. 

Zorg voor uzelf en zorg voor elkaar! 

Een scouteske linker,
De groepsleiding
Anya - Emma - Fien - Flore